Befizetés nélküli bónuszkódok 2023 februárjában

Đặng An

A több játékos vonzására irányuló, véget nem érő versenyben az Egyesült Államok online kaszinói folyamatosan próbálják felülmúlni egymást azzal, hogy nagyobb és jobb ajánlatokkal jutalmazzák az újoncokat.Alegjobb ajánlat a befizetés nélküli bónusz, amely alapvetően lehetővé teszi, hogy ingyenesen kezdjen el játszani egy kaszinó oldalon vagy alkalmazásban.

A tipikus befizetés nélküli bónusz ajánlat10 és 60 dollár között van, vagyingyenes készpénz és ingyenes pörgetéskombinációja.Ha a valódi pénzes kaszinók nem legálisak az Ön államában, továbbra is játszhat nyereményjátékokon és közösségi kaszinókon, ahol ingyenes ajánlatot kell kapnia.

Itt összefoglaljuk a legjobb befizetés nélküli kaszinókat az Egyesült Államokban, és elmagyarázzuk, hogyan működnek a promóciók, hogyan lehet feloldani őket, és milyen feltételeket kell ismernie az ingyenes játék előtt.Ez az oldal havonta frissül, így biztos lehet benne, hogy az összes felsorolt bónusz aktív.

Az ingyenes játékkaszinó ajánlat igénylésének előnyei

 

 

Mik azok a befizetés nélküli bónuszok?

A befizetés nélküli bónusz lehetővé teszi, hogy aszabad pénzeszközöket valódi készpénzzé alakítsa, amelyet általában később ki is válthat.Az egyetlen költség az online kaszinóban történő számla regisztrációhoz szükséges idő.Íme egy gyors összefoglaló a befizetés nélküli bónuszra való jogosultságról:

 1. Keressen egy online kaszinót, amely ingyenes pénzt kínál.
 2. Válassza ki a csatlakozás/regisztrálás gombot.
 3. Töltse ki az összes mezőt.
 4. Adja meg a megfelelő befizetés nélküli kaszinó bónuszkódot (ha szükséges).
 5. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és ellenőrizze, hogy elérte-e a szerencsejátékhoz szükséges korhatárt.

Miután az online kaszinó jóváhagyta számláját, felkeresheti a számla részt, és igényelheti a befizetés nélküli bónuszt.Innentől ingyenes kaszinójátékokat játszhat, például:

 • 20 dollár befizetés nélküli bónuszt kap.
 • Szerezzen nyereményt, és teljesítse a kaszinó webhelyén felsorolt feltételeket.
 • Ha a bónusz beváltható, kiveheti nyereményét, vagy folytathatja a játékot ingyen.

A legjobb befizetés nélküli promóciók és ajánlatok amerikai játékosok számára

A következő magyar online casino no deposit bonus kínálják a legjobb befizetés nélküli bónuszokat azEgyesült Államok online szerencsejáték- piacán.Rangsorunk az egyes kaszinók bónuszait a méret, valamint a feltételek és feltételek alapján értékeli.Ha nem ismeri a bónusz Általános Szerződési Feltételeket, tekintse át az ezeket lefedő részt alább.

Hogyan igényelhetek befizetés nélküli kaszinó bónuszt?

A befizetés nélküli bónusz igénylése többé-kevésbé ugyanúgy néz ki, függetlenül attól, hogy melyik kaszinót választja.Ha egyáltalán nem ismeri az online kaszinókat, itt található egy gyors, lépésről lépésre bemutató útmutató, amely bemutatja a szokásos eljárást:

 1. Válasszon egyvalódi pénzes kaszinót, amelyet szeretne, és használja a linkjeinket a webhely felkereséséhez.Az összes itt felsorolt kaszinó biztonságos és megfelelő engedéllyel rendelkezik.
 2. Regisztráljon új fiókot a nevének, születési dátumának, SSN-jének utolsó négy számjegyének és egyéb kért személyes adatainak megosztásával.Ezek szükségesek ahhoz, hogy a kaszinó azonosíthassa Önt, és megerősíthesse, hogy betöltötte a legális szerencsejáték korhatárt.
 3. Írja be a befizetés nélküli kaszinó bónuszkódját a megfelelő mezőbe.Ez általában egy néhány nagybetűből és számból álló rövid kód, amelyet oldalunkon vagy magán a kaszinóoldalon találhat (Példa: használja a PLAYBONUS100-at aBetMGM kaszinóhoz).
 4. A játék megkezdéséhez igazolja fiókját.Az ingyenes készpénznek azonnal elérhetőnek kell lennie, de vegye figyelembe, hogy egyes kaszinók megkövetelik, hogy manuálisan aktiválja.
 5. Böngésszen a kaszinó könyvtárában kedvenc blackjack vagy slot játékai között, és kezdjen el játszani.

Az ingyenes játékkaszinó ajánlat igénylésének előnyei

A befizetés nélküli bónuszok nem olyan nagyok, mint a befizetési bónuszok.Ez azonban nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül kell hagynia az ilyen ajánlatokat.Éppen ellenkezőleg, a befizetés nélküli bónuszok a legjobb online kaszinó bónuszok közé tartoznak.Íme néhány ok.

 • 100%-ban ingyenesen játszható:A befizetés nélküli bónusz igénylése valóban ingyenes.Nem köteles befizetni a bónuszalap felhasználása előtt vagy közben.Eközben lehetősége van arra, hogy ezt az ingyenes bónuszt kivehető pénzzé alakítsa, bár el kell olvasnia a feltételeket.
 • Egy egyszerű módja az új játékok kipróbálásának:Az ingyenes készpénzes promócióval való játék a legjobb módja annak, hogy új játékot vagy nyerőgépet próbáljon ki, anélkül, hogy kockázatot jelentene.Hacsak nem kizárólag egy adott nyerőgéphez kap ingyenes pörgetést, az ingyenes pénzt a kaszinó teljes játékkínálatára felhasználhatja.
 • Jó lehetőség a kaszinó webhelyének vagy alkalmazásának tesztelésére:Ha nem biztos abban, hogy egy új online kaszinó megfelelő-e, először tesztelje a kaszinó befizetés nélküli ajánlatával.Böngésszen a kaszinó webhelyén vagy alkalmazásában, és játszhat különböző játékokat anélkül, hogy egy fillért költene.

A befizetés nélküli kaszinó bónuszok típusai

Háromféle befizetés nélküli bónusz létezik: készpénz és ingyenes pörgetés.Vannak nyereményjátékok és közösségi kaszinó bónuszok is, de ezeknek a saját kategóriájukba kell tartozniuk.

 • Befizetés nélküli készpénzbónuszok:A készpénzes bónuszokkal fix összeget kapsz, amelyet tetszőleges számú játékra használhat fel.Ezek a bónuszok általában 10 és 60 dollár között mozognak, ami sokkal kevesebb, mint a befizetési bónuszok.Ez még mindig tisztességes, tekintve, hogy nem kell kockáztatnia a saját pénzét.
 • Ingyenes játék vagy ingyenes pörgetések:Néha ingyenes pörgetést kaphat a befizetés nélküli készpénzes bónusz helyett vagy mellett, de ezek ritkák.Mindenesetre ezek csak bizonyos video slotokon működnek.Például 20 ingyenes pörgetést kaphat a Starburst nyerőgépen.
 • Ingyenes sweep-érmék:Ha olyan államban tartózkodik, ahol az online kaszinók nem engedélyezettek, akkor nyereményjátékokon és közösségi kaszinókon kell játszania.Ezekben a kaszinókban soha nem kell fizetni a játékért, ezért számítson arra, hogy minden nap ingyenes érméket kap.

Befizetés nélküli bónusz kaszinók feltételei

A befizetés nélküli ajánlatok technikailag ingyenesek, de jó néhány feltételhez kötöttek, ami megnehezíti a játékosok számára, hogy azokat kivehető készpénzre váltsák.Ezért elengedhetetlen az apróbetűs betűk átolvasása és a promóciók működésének megértése.

Íme néhány olyan kifejezés, amelyet előre kell látnia és figyelemmel kell kísérnie.

Átjátszási követelmények

Megforgatási követelményeknek vagy rollovernek is nevezik, ezek a fő akadályok a befizetés nélküli bónusz tényleges pénzzé alakítása előtt.

Például a Golden Nugget online kaszinójának 20-szoros átjátszási követelménye van a 10 dolláros befizetés nélküli bónuszhoz.Ez azt jelenti, hogy 20-szor kell végigjátszanod a bónuszt, és 200 dollárt kell fogadnod, mielőtt kifizetnéd a nyereményeket.

Egyes kaszinók látszólag nagyvonalú 1x rollovert alkalmaznak, de ezt más korlátozó feltételekkel kompenzálják.

Jogosult játékok és fogadási hozzájárulás

A fogadási követelményeken kívül figyelembe kell vennie a fogadási hozzájárulásokat is.Nevezetesen, egyes játékoknál könnyebb a rollover befejezése, mint másokon, ezért a kaszinók szándékosan csökkentik a fogadási hozzájárulásukat.

Például látni fogja, hogy a DraftKings videopóker fogadási hozzájárulása mindössze 10%.Míg az átjátszási követelmény 1-szeres, addig ez 10-szeressé válik videopóker játék közben.A nyerőgépek általában 100%-ban járulnak hozzá a fogadáshoz, míg egyes játékok egyáltalán nem járulnak hozzá.

Egyéb feltételek, amelyekre figyelni kell:

 • Fogadási korlátok:Egyes kaszinók téthatárokat határoznak meg, hogy megakadályozzák a befizetés nélküli bónusz kihasználását.Tehát ha 10 dolláros bónuszt kap, nem fogadhatja meg egyszerre az összes 10 dollárt.Ehelyett a limit körülbelül 20 ¢ pörgetésenként vagy licitkörönként.
 • Kifizetési korlátozások:Még ha őrült szerencséje is van, a kaszinók nem engedik meg, hogy 20 dolláros befizetés nélküli bónuszát életet megváltoztató összeggé alakítsa.Akár néhány száz dolláros maximális kifizetési limittel is számolhat.Minimális kifizetési korlátozások is lehetnek, például a 20 dolláros a BetMGM-nél.
 • Lejárati dátum:A legtöbb kaszinó arra kényszeríti Önt, hogy viszonylag gyorsan, általában egy héten belül használja fel a befizetés nélküli alapját.A bónuszod érvényét veszti, ha ezen az időn belül nem teljesíted az átjátszási követelményeket.